‘André slaat plank compleet mis met nieuw nummer’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een groot deel van zijn fans vinden het nieuwe nummer van André Hazes, Kleine grote vriend, natuurlijk prachtig. Maar volgens velen slaat de zanger de plank compleet mis. Op Twitter maar ook in RTL Boulevard laten mensen weten wat ze écht vinden van het nummer, dat André heeft geschreven voor zijn zoontje.

Oprecht?

“Kleine grote vriend. Van nu af aan ga jij mij minder zien. Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend“, luidt een stuk tekst uit het nummer. Ook de rest van de songtekst is emotioneel beladen voor de zanger. Maar veel luisteraars hebben twijfels bij de oprechtheid van het nummer en de bedoelingen van André. Wilde hij echt een nummer schrijven voor zijn zoon, of hoopt André hiermee een nieuwe hit te scoren en daarmee bakken met geld te verdienen?

Op Twitter verschenen gisteren talloze negatieve berichten over het nieuwe nummer.

Nu afspraken maken

Zelfs in RTL Boulevard uiten ze kritiek op André en zijn nieuwe nummer. Rob Goossens vindt het belachelijk dat het nummer al zo snel na de break-up met Monique verschijnt. Volgens hem kan André er nu juist voor zorgen dat hij zijn zoontje nog vaak te zien krijgt om er afspraken over te maken. Maar in plaats van om de tafel met Monique te zitten, gaat hij met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen op vakantie. ,,Dat je in dezelfde week met twee paparazzi naar Ibiza bent geweest, en dan met een sorry-nummer komt”, stipt Rob aan.

Tags

André HazesAndré juniorkleine grote vriendMonique WestenbergNummerZoon

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie