André van Duin dacht tijdens optreden niet steeds aan Martin

Door: DitjesDatjes
27-02-2021

André van Duin dacht tijdens zijn optreden en opnemen van het nummer met Danny Vera niet aan zijn overleden man Martin, zoals veel mensen dachten. “Nee, natuurlijk niet, als ik daaraan zou gaan beginnen, komt dat liedje er natuurlijk nooit op”, vertelt hij in De Telegraaf.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tijdens een uitzending van Matthijs van Nieuwkerk lieten Danny Vera en André van Duin samen het nummer ‘Voor altijd’ horen. Het werd speciaal door Danny voor André geschreven en op de 74e verjaardag van de komiek opgevoerd als eerbetoon aan zijn vorig jaar overleden man Martin. Begin januari overleed Martin Elferink op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.

André maakte vrij recent bekend zelf darmkanker te hebben. Hij werd daarvoor behandeld, maar inmiddels zijn die behandelingen afgerond. “Het gaat heel erg goed. Ik heb nergens last van, alles loopt en werkt weer”, vertelt hij. “Ik heb eigenlijk geen complicaties gehad na mijn operatie. Eten en drinken gaat allemaal goed. Ik ben eigenlijk weer helemaal ’aanwezig’. Daarom konden we ook dit nummer opnemen.”

De opbrengst van de single gaat naar KWF Kankerbestrijding.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD