André wakkert geruchten rondom zwangerschap aan

Bridget Maasland
Door: DitjesenDatjes
03-02-2020

De geruchten over een eventuele zwangerschap gingen vorige week al rond, toen bridget werd gezien bij een verloskundigenpraktijk. André Hazes wakkert die geruchten aan door iets op Instagram te posten. Het is nogal onduidelijk en de betekenis is vrij vaag, maar wie weet doelt hij wel op een derde kindje of dat Bridget al drie maanden zwanger is!

Kinderwens opgegeven?

Bridget heeft zoon Mees (11) die ze samen kreeg met Pepijn Padberg. André Hazes is vader van zoontje André (3). De blondine had altijd de droom om nog een keer moeder te worden, maar een tijd geleden weten dat ze er geen vertrouwen meer in heeft. Ze is immers al 45 jaar oud en heeft lange tijd geen stabiele relatie die meerdere jaren duurt gehad. Maar met André (25) als haar nieuwe vriend lijkt alles weer open te liggen.

Op de post van André reageerde Bridget met de tekst ‘Yes, de eerste mijlpaal bereikt’, gevolgd door een paar hartjes. Wie weet doelt Bridget wel op de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Testen

Weekblad Story schreef vorige week over Bridget Maasland, die was gespot bij een verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid. Wat ze daar ging doen was onduidelijk. Wie weet kwam ze inderdaad voor een controle omdat ze zwanger is, maar ook hebben ze in de praktijk testen waarmee ze kunnen inschatten hoe makkelijk of moeilijk het bevruchten zal gaan.

 

Meer DenD