André wil met ‘ouwe’ bier zuipen

Door: DitjesenDatjes
05-10-2018

Toen André Hazes overleed was Dré pas tien jaar oud. Zijn grote liefde Monique en zoontje André heeft hij nooit kunnen voorstellen aan zijn vader, en ook heeft hij zijn succes niet kunnen delen met hem. Nu Dré ouder wordt, wordt het gemis steeds groter.

Drinken

Als Dré nog 24 uur met zijn vader mocht doorbrengen wist hij precies wat hij zou doen: ,,Ik zou hem naar de zaterdagavond van Rotterdam Ahoy laten komen”, vertelt de zanger aan weekblad Privé. ,,Dan krijgt hij de mooiste stoel van de zaal. Het zou zo geweldig zijn als ik dat aan hem kan tonen. Wie ik geworden ben en wat ik kan.” Dré denkt dat zijn vader ontzettend trots is als hij ziet dat hij in zijn voetsporen is getreden. De jonge zanger houdt niet alleen net zoals zijn vader van zingen, maar ook van bier.
,,En dan na de show zo veel bier drinken dat we niet meer kunnen. Ik ben benieuwd of ik die ouwe onder tafel kan zuipen. Kon dat maar, wat zou ik een geweldige dag met hem hebben.”

Voetballes

André zou ook niets liever willen dan dat zijn vader zijn zoontje kan ontmoeten, want zelf is hij dol op de kleine André. ,,Moon en ik hadden zoiets van: laten we hem op voetballes doen. Dat is speciaal voor jonge kinderen alleen luistert hij voor geen meter. Als iedereen de bal aan zijn voet houdt en die zoon van mij gaat dan op dat moment heel nichterig dansen, dan ga ik stuk.”

,,Natuurlijk heb ik mijn moeder nog en mijn oom en tante die ik als mijn ouders zie. Maar ik had met die ouwe ook nog zo veel liefde willen delen. Omdat ik ouder word en steeds meer meemaak, komt dat gevoel steeds meer bovendrijven.”

Meer DenD