Andrew koopt in het geheim huis van 5 miljoen

Door: Charlotte Wijnen
04-08-2022

Sarah Ferguson, de ex-vrouw van prins Andrew, heeft een huis gekocht van 5 miljoen pond in de chicste wijk van Londen. De koop roept een hoop vragen op. ,,Iedereen dacht dat ze blut waren.”

Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson stonden gisteravond in het middelpunt van weer een ander vastgoedmysterie. Ferguson heeft een huis gekocht van 5 miljoen pond, ondanks het feit dat ze steeds zei dat ze het financieel moeilijk heeft.

Investering voor Beatrice en Eugenie

De hertogin van York heeft het huis van The Duke of Westminster, één van de rijkste mannen van het land en goede vriend van de koninklijke familie, weten te bemachtigen. Haar woordvoerders hebben de aankoop bevestigd, maar willen niet de officiële prijs noemen.

De koop, die genoemd wordt als een investering voor dochters Beatrice en Eugenie, roept een hoop vragen op. Hoewel een woordvoerder vol blijft houden dat prins Andrew niet persoonlijk betrokken was bij de aankoop, vragen velen zich af hoe de hertogin het zich dan kon veroorloven. In 2010 vertelde Sarah nog dat ze voortdurend op de rand van financieel faillissement stond.

‘Iedereen dacht dat ze blut waren’

,,Dit is een prachtig huis. Het is niet enorm, maar het bevindt zich in één van de rijkste wijken van Londen”, vertelt een bron in The Sun. ,,Als de meiden het op een bepaald moment gaan erven, hebben ze enorm veel geluk. Het is een korte wandeling naar de beste bars en restaurants in de stad, prachtige parken en andere hotspots. Maar geen idee waar het geld vandaan komt, iedereen dacht dat ze blut waren.”

Meer DenD