Andries Tunru maakt met Rob Kemps parodie op verlies Slimste Mens

Door: DitjesDatjes
22-01-2021

Cabaretier Andries Tunru had de zege voor het grijpen, maar uiteindelijk werd Snollebollekes-zanger Rob Kemps dit jaar tot De Slimste Mens gekroond. Tunru verloor door een vraag over Willeke Alberti, waarop hij haar nummer Samen Zijn heeft uitgebracht, met bijbehorende videoclip.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de video brengt Tunru een serenade aan Kemps onder zijn raam. Hij wordt daarop binnengelaten in het huis van de winnaar en Tunru krijgt even mee hoe het is om de Slimste Mens te zijn. Hij krijgt een Snollebollekes-pak aangemeten, verliest tijdens het Slimste Mens-bordspel en de twee hebben de grootste lol samen. Het telefoontje van de derde finaliste, Emma Wortelboer, wordt dan ook weggedrukt. Tunru en Kemps willen alleen maar samen zijn.

“Natuurlijk had ik liever zelf gewonnen, maar als je dan tóch tweede wordt, dán achter Rob. Zo’n ongelofelijk slimme en lieve gast”, aldus de cabaretier. “Het bloed stroomt als cabaretier waar het niet gaan kan, dus toen ik de dag na de opnames bedacht om deze clip te schieten was hij ook gelijk volledig aan boord.”

Rob Kemps won vrijdagavond De Slimste Mens. Hij volgt daarmee NOS-nieuwslezer Astrid Kersseboom op. Zij wist vorig seizoen operazangeres Francis van Broekhuizen en sportverslaggever Jeroen Grueter in de finale te verslaan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD