Andy van der Meijde slaat de plank mis met Glennis: ‘Niemand zit op haar te wachten’

Niemand blij met 'tokkie' Glenda in auto Andy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Andy van der Meijde heeft Glennis Grace deze week uitgenodigd om bij hem in de auto te zitten voor zijn YouTube-programma Andy in de Auto. Volgers zijn alleen een stuk minder enthousiast. ,,Niemand heeft zin op zo’n schreeuwlelijk”, luidt het in de reacties.

Andy heeft een fragment uit het programma op zijn Instagram gedeeld waarin te zien is dat hij en Glennis het gezellig hebben in de auto. ,,Ik háát interviews geven, dus je hebt echt mazzel”, zegt Glennis tegen Andy. ,,Maar dit is gewoon lekker in de auto. Naast elkaar zitten als gappies.”

‘Verschrikkelijk’

Volgers zijn helemaal niet blij dat Andy Glennis heeft uitgenodigd. Sterker nog: ze vinden dat hij de plank volledig heeft misgeslagen. ,,Zo, deze ga ik even overslaan. Niemand heeft toch zin in zo’n schreeuwlelijk?”, reageert een volger. ,,Verschrikkelijk!”

Een andere volger zegt de aflevering ook over te slaan. ,,Deze gaan we skippen. Waarom krijgt ze überhaupt nog een podium?”, vraagt de volger zich af. Sommigen vinden de reacties echter overdreven. ,,Wat een verschrikkelijke reacties allemaal! Die vrouw heeft al genoeg moeten boeten.”

Tags

ANDY VAN DER MEIJDEGLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck