Angela de Jong: ‘Exit voor Jan Versteegh’

Jan Versteegh
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Angela de Jong speculeert welke koppen er in de tv-wereld gaan rollen nu RTL en Talpa gaan fuseren. En als het aan haar ligt, is het exit voor Jan Versteegh. ,,Wat moet je met hem?”

‘Dat kan iedereen’

Jan Versteegh stapte over van BNNVARA naar SBS 6 en heeft daar verschillende programma’s gepresenteerd die flopte. Behalve Lingo, maar dat dat geen flop is heeft volgens Angela niks te maken met Jan. ,,Lingo kan iedereen presenteren die bij RTL een contract heeft”, zegt Angela in de AD Mediapodcast. ,,Wat moet je dan met hem?”

Maar het is niet alleen exit voor Jan Versteegh. Geraldine Kemper, die ook afkomstig is van BNNVARA, moet net als Jan vrezen voor haar baan. Zij heeft een contract bij RTL, en is backstage te zien bij The Voice. Iets wat volgens Angela ook iedereen zou kunnen doen. ,,Ik vind dat er ook wel eentje die moet vrezen voor haar baan.”

Nog een kans voor Gordon?

En ook Gordon is aan de beurt. ,,Gordon zou ik ook zeggen. Hij slaat tegenwoordig geen deuk meer in een pak boter”, klaagt Angela. Maar er is een kans dat hij de fusie wel overleefd. ,,Als ze hem zó gek krijgen om nog een keer Geer & Goor te gaan doen, reken maar dat hij gewoon weer een contractje krijgt.”

Tags

ANGELA DE JONGGERALDINE KEMPERGORDONGORDON HEUCKEROTHJAN VERSTEEGH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie