Angela de Jong gevraagd voor Expeditie Robinson

Angela de Jong
Door: Charlotte Wijnen
19-08-2021

Angela de Jong twijfelde geen moment toen ze gevraagd werd voor Expeditie Robinson. ,,Ja, ik heb bedankt”, onthult ze. Maar waarom wil ze niet mee doen?

‘Hou toch op!’

Angela de Jong is niet bang om haar mening te uiten in de media en op de televisie, en tóch heeft ze bedankt voor het populaire programma Expeditie Robinson. Toen ze gevraagd werd hoefde ze geen moment na te denken. ,,Ja, ik heb bedankt”, onthult ze in de AD Mediapodcast.

Dat Angela niet mee doet, zal voor velen een teleurstelling zijn. Veel BN’ers zijn bekritiseerd door de columnist en dat had in het programma voor een hoop ophef kunnen zorgen. Maar Angela ziet het helemaal niet zitten om naar het beruchte eiland af te reizen. ,,Ik ga toch niet in bikini op het strand zitten? Hou toch op!”, reageert ze fel.

Angela gaat ook niet kijken

De BN’ers die wél ja zeiden tegen het programma zijn Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst, Eva van de Wijdeven en Annemiek Koekoek. Binnenkort zullen de rest van de deelnemers bekend worden gemaakt. Het programma zal vanaf 29 augustus elke zondag te zien zijn.

Maar wie sowieso niet elke week voor de buis zit, is Angela. Ze heeft niet alleen bedankt als kandidaat, maar kijkt ook niet graag naar het programma. ,,Het heeft mij nooit gepakt, laat ik het zo zeggen.”

Meer DenD