Angela de Jong heeft niets te zoeken op Televizier Gala

Door: Ditjes en Datjes
09-10-2019

Angela de Jong heeft geen zin in een feestje vanavond. De TV-columnist van het AD zegt niet aanwezig te zijn bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Terwijl heel bekend Nederland zal toekijken wie er bekroond wordt met de ring in AFAS Live, bekijkt de journalist dit liever lekker vanaf haar eigen bank voor de buis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Is niet mijn feestje’

De uitnodiging voor het Gouden Televizier-Ring Gala heeft Angela de Jong ontvangen. Maar zelf kiest ze ervoor hier niet te gast te zijn. De journalist is van mening dat zij niet thuishoort op een feestje als deze. ,,Ja, ik word ervoor uitgenodigd, maar nee, mijn plek is op de bank en het is niet mijn feestje daar, toch?” schrijft Mediacourant. ,,Ik werk voor de rest niet bij televisie. Nee, ik ga er niet naartoe. Ik ga er nooit naartoe. Ik moet er morgen weer een stukje over schrijven en ik zie het ook beter op televisie” aldus de Jong.

Tegenstrijdig

De Jong geeft toe wel eerder aanwezig te zijn geweest op het grote evenement. Ze zegt dat het in de zaal zelf wat saai kan zijn. ,,Ik ben er ook wel eens een keer geweest en toen zaten we als pers weggestopt op de zolder van Carré.” Tegenstrijdig genoeg vertelt de columnist ook dat ze het toen wel gezellig vond. ,,Ja, het is altijd wel een van de leukste avonden van het jaar” aldus Angela.

Ze is van mening dat er ook zeker weer ongemakkelijke momenten zullen voor komen: ,,Het wordt in elk geval weer kromme tenen bij de verschrikkelijk slechte toespraken.”

Meer DenD