Angela de Jong ‘kotsmisselijk’ door interview Marco

Angela de Jong|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het interview in ‘Linda’s Wintermaand’ met Marco Borsato heeft bijna 1,4 miljoen kijkers weten te boeien. Hoewel enkele kijkers ongetwijfeld ontroerd waren door het verhaal van Marco, was dit zeker niet bij iedereen het geval.

Sarcasme

Niet geheel onverwachts klinkt er een behoorlijk kritische noot uit een column van Angela de Jong. Vijf keer per week schrijft de journaliste een column voor het AD. Met sarcastische ondertoon schrijft Angela over het interview: ,,Het is natuurlijk ook verschrikkelijk wat hem is overkomen. Ruim tien jaar lang Leontine, de moeder van zijn drie kinderen op wie hij al 24 jaar stapelverliefd is, moeten bedriegen met een bataljon vrouwen.”

‘Kotsmisselijk’

Over de interviewstijl van Linda de Mol is Angela eveneens niet te spreken. ,,Linda de Mol heeft zich geweldig van haar taak gekweten en precies nul kritische vragen gesteld.” Verder maakt Angela duidelijk kotsmisselijk te worden van Marco. 

Kritische Miljuschka Witzenhausen

Ook Miljuschka Witzenhausen was niet te spreken over Marco. In haar zegje bij RTL Boulevard neemt Miljuschka het op voor Leontine. ,,In deze relatieperikelen die we zien, waar vaak de man vreemdgaat – zowel bij André hebben we dat gezien als bij Marco – dan zie je wat er gebeurt met de vrouwen in dat spel.” Volgens de 35-jarige presentatrice worden de mannen na een incident als deze, te veel op handen gedragen. 

Tags

ANGELAANGELA DE JONGBORSATODE JONGDE MOLLINDA DE MOLLINDA'S ZOMERWEEKMARCOMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie