Angela de Jong lacht Johnny de Mol uit: ‘Wat is dit voor outfit?’

Johnny draag 'woonwagenkamp' kleding
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Angela de Jong lacht Johnny de Mol uit om de outfit die hij droeg tijdens de eerste aflevering van zijn tv-show De Kwis met Ballen. ,,Die man had tot voor kort een eigen talkshow, en nu staat hij in een overhemd waar ze in menig woonwagenkamp jaloers op zijn”, schrijft Angela in haar AD-column.

Het nieuwe programma van De Kwis met Ballen is een quiz waarbij foute antwoorden volgens Johnny de Mol ‘genadeloos worden afgestraft’. Wanneer kandidaten het niet goed hebben, worden ze door een grote gele bal in het water geduwd. Bij een goed antwoord wordt de bal tegengehouden.

De Kwis met Ballen

Angela de Jong noemt het nieuwe programma ‘infantiel’. ,,Als Johnny dit programma niet zou presenteren, had ik de stelling aangedurfd dat John de Mol De Kwis met Ballen speciaal heeft verzonnen om een presentator met wie hij nog een appeltje te schillen had publiekelijk te straffen”, schrijft ze in haar AD-column. ,,Iemand aan wie hij een grondige hekel heeft.”

Outfit Johnny de Mol

Ook over de outfit van Johnny is Angela niet te spreken. ,,Die man had tot voor kort een eigen talkshow. En nu staat hij in een overhemd waar ze in menig woonwagenkamp jaloers op zijn plichtmatige zinnetjes op te dreunen als ‘ik moet het nu van jullie weten’ en ‘we gaan de antwoorden locken.”’

Kritiek

Angela is niet de enige die niet te spreken is over het nieuwe programma. Op Twitter zijn de reacties overwegend negatief. ,,Hoe slecht kan tv zijn… Vrees de zoveelste zaterdagavond flop”, twittert iemand. En een ander: ,,Geen bal aan. Arme Johnny.”

385.000 kijkers

Het quizmasterdebuut van Johnny is zaterdagavond door zo’n 385.000 mensen gezien, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). De Kwis met Ballen staat daarmee op plek 12 in de lijst van 25 best bekeken programma’s.

Tags

ANGELA DE JONGJOHN DE MOLJOHNNY DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck