Angela de Jong neemt Brian en Peer onder vuur

Angela de Jong|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Voor Brian en Peer was het gisteren een spannende dag: de eerste aflevering van Paleis voor een Prikkie werd uitgezonden. Ze volgden Frank en Rogier op en hoopten natuurlijk het minstens net zo goed te doen. Helaas lijkt dat hen niet gelukt, want Angela de Jong heeft geen goed woord over voor de mannen.

Geer en Goor

,,Toen ze werden voorgesteld was ik nogal afgeleid door de overhemden van Peer waarvan kleur en print een regelrechte aanslag zijn op het netvlies”, schrijft Angela over de opvallende verschijning.

Het blijft niet bij kritiek op kleding, want volgens de columniste is er wel meer mis. ,,Ik heb regelmatig medelijden met alle jonge jongens in Nederland die nog aan het uitvogelen zijn hoe het zit met hun geaardheid. Je zal maar denken dat je homo bent en voor rolmodellen afhankelijk zijn van tv. ”

Volgens Angela zijn de heren dus net zoals Martien Meiland, Frank en Rogier en zelfs net als Gerard Joling en Gordon: ,,Brian liep de hele uitzending te puffen hoe zwaar het was, hoe warm hij het had en hoezeer hij verlangde naar een wit wijntje.”

Advies

Het is de eerste grote televisieklus voor de heren, dus dat ze nog even moeten oefenen is niet gek. Angela heeft genoeg tips die ze wil mededelen.

,,Het was nogal veel Peer en Brian. Hinderlijk veel Peer en Brian. Ik was verbaasd toen er aan het einde van de aflevering een man en vrouw met baby in de armen de opgeknapte woonkamer instapten. Dat bleken de deelnemers te zijn.”

De columniste kan het niet laten om met een behoorlijke sneer af te sluiten: ,,Een programmatitel laat zich prima recyclen, maar authenticiteit niet. Dat is ook niet te koop. Zelfs niet in de kringloopwinkel.”

Tags

ANGELA DE JONGKRITIEKPALEIS VOOR EEN PRIKKIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck