Angela de Jong uit wéér kritiek op Humberto Tan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Angela de Jong is overduidelijk geen fan van Humberto Tan. In 2018 schreef ze een pittige, haast vernietigende column over Tan. Nu heeft de Jong wederom in het AD geschreven over haar ‘braakneigingen’ bij het kijken naar de talkshow van de 55-jarige presentator. 

‘Wat een ego’

,,Ik kreeg gisteren braakneigingen van dat aanstellerige gedoe in Humberto over het Italiaanse volkslied, waaraan Humberto zelf natuurlijk weer volop meedeed”, aldus de Jong in haar AD-column. Uiteindelijk vervolgt ze: ,,Pfff, wat een ego heeft die man, er is soms niet doorheen te komen als kijker.”

Humberto is weer terug met zijn talkshow, na een behoorlijke periode van rust. Nadat de presentator vreemdging met Dionne Stax verdween hij even van de buis. Inmiddels lijkt Tan lijkt zijn leven weer te beteren, zo ging hij in 2019 met zijn vrouw in relatietherapie. De terugkeer van Humberto maakt dus niet iedereen blij. Angela geeft in haar column aan te moeten ‘braken’ van Humberto, die zij omschrijft als grote ‘ego’. 

Honderdduizenden kijkers

De aftrap van zijn talkshow wist begin juni zo’n 809.000 kijkers voor de buis te lokken, blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Niet lang na deze eerste aflevering vertelde Angela al in een column het programma inhoudelijk niks te vinden. 

Tags

ANGELAANGELA DE JONGDE JONGHUMBERTOHUMBERTO TAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie