Angela slacht Famke Louise

Angela de Jong
Door: Piet Hein
23-09-2020

AD-Columniste Angela de Jong haalt vandaag keihard uit naar zangeres Famke Louise. Met een column onder de kop: ‘De opgespoten lippen van Famke Louise hebben meer inhoud dan haar bovenkamer’, is de toon gezet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Jong stelt vast dat Eva Jinek er in was geslaagd de domste vertegenwoordigster van de #ikdoenietmeermee beweging aan tafel te krijgen.

Opgespoten

De Jong schrijft dat ze moeiteloos een column had kunnen schrijven over de stuitende hoeveelheid dommigheid waarmee kostbare talkshowzendtijd werd gevuld. ,,Met een hoofdrol voor de opgespoten lippen van Famke die duidelijk meer inhoud hebben dan haar bovenkamer.”

LEES OOK:

Angela: ‘Opsluiten dat stelletje egoïstische C-sterretjes’

Maar ze doet het niet. De prominente tv-recensent schrijft moeite te hebben om het optreden van Famke als komisch te zien. ,, #Ikdoenietmeermee staat voor iets groters dan een paar influencers die zich hebben op laten jutten (en betalen?) door pseudo-volksmenner Willem Engel,” meldt De Jong

Ze concludeert dat het exemplarisch is voor deze tijd waarin een aanzienlijk deel van de bevolking , niet alleen de sterretjes van Instagram feiten en meningen niet meer van elkaar kunnen onderscheiden.

Blij werd Angela van het optreden van Diederik Gommers, aanvoerder van de IC-artsen in Nederland. Zijn pogingen om in gesprek te gaan met Famke Louise prijst ze. Ze noemt Gommers een fantastisch bemiddelaar is die zelfs in staat zou moeten zijn om vrede in het Midden-Oosten te bewerkstelligen.

Meer DenD