Angstige Bibi Breijman door haatreacties

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Bibi Breijman wordt overspoeld met haatreacties. Daar heeft de vlogger een ongecensureerde video over geplaatst op haar YouTube kanaal. Ze leest reacties voor die zij ontvangt van volgers en die zijn op zijn zachtst gezegd enorm grof.

‘Aandachtshoer’

,,Donder op en pak een touw. Niemand gaat jouw missen” is een van de vele reacties die moeder van Teddy heeft ontvangen. ,,Aandachtshoer” komt ook voorbij en ook berichten zoals: ,,Je bent niet, je kan niets. Zal nooit iets worden.” Ook zal Bibi ,,een slecht voorbeeld voor de mensheid” zijn. De voornaamste reden waarom Breijman deze haatberichten ontvangen is omdat zij een burn-out heeft gehad door van haar privéleven haar werk te maken.

Lange tijd onderdrukt

,,Ik heb door de jaren heen veel haat gekregen en dat is de reden waarom ik deze video nu opneem.” Bibi vindt het best wel spannend om dit naar buiten te brengen omdat zij dit onderwerp voor een lange tijd heeft onderdrukt. Ze probeert alle haat-reacties te negeren maar toch komen ze wel binnen vertelt zij in haar video.

‘Kansloos programma’

In de video worden oude beelden getoond van een uitzending van RTL Boulevard waarbij Ruben Nicolai, Marc van der Linden en Peter R. de Vries vloggers belachelijk maken. Breijman doet mee aan het programma Make Holland Great Again om Nederland bewust te maken van online pesten. Hier heeft DJ Ronald Molendijk een mening over:,,Wat een kansloos programma”.

Bibi noemt de video een korte samenvatting van alle haat die zij de afgelopen jaren heeft gekregen. Dinsdagavond om 20.15 uur wordt het programma Make Holland Great Again uitgezonden op BNN. Dit keer is Bibi te gast.

Tags

BIBI BREIJMANBNNHAATREACTIESINFLUENCERONLINE PESTENPESTENVLOGGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck