Anita Witzier houdt opties open

Door: DitjesDatjes
16-04-2018

Anita Witzier wil best met John de Mol rond de tafel, maar ze zou nooit de overstap voor het geld maken. Het gaat haar om het programmapakket.

De Mol kan Witzier niet verleiden met euro’s. “Nee, daar doe ik het niet voor. Het gaat niet om geld, maar: wat ga ik daar doen? Wat heb je me op dat gebied te bieden? En hoeveel vrijheid heb ik en hoeveel say heb ik in de eindredactie?“, laat de KRO-NCRV-ster op NH Radio weten.

Wat als De Mol haar alle vrijheid zou bieden in een contract voor drie jaar? “Ha ha, dat telefoontje zal nooit plaatsvinden, nee.” Het is nog maar de vraag of Witzier in een commerciële omgeving als Talpa past. “Precies, en ik denk niet dat ik daar in pas, maar het is altijd goed om opties open te houden.

Thuisvoelt

Witzier sluit SBS niet uit, al vindt ze het fijn bij KRO-NCRV. ,,Ik zou wel naar zo’n gesprek gaan, omdat ik bloednieuwsgierig ben wat er geboden zou worden en wat de bedoeling is. Ik zit heel fijn waar ik zit, heb het ontzettend naar mijn zin en werk met goede en leuke mensen. Ik denk toch dat het heel belangrijk is dat je op de plek zit waar je je thuisvoelt.”

Op avontuur gaan

In deze tijd lijkt echter alle ste kunnen gebeuren. “Het is een chaos in tv-land.”Honderd procent tevreden bij KRO-NCRV is Witzier niet. Ze moest Memories afstaan aan Katja Schuurman. “Ik mis het wel. Wat ik mis, is dat je op avontuur gaat met iemand van wie je in de meeste gevallen weet dat ze blij verrast zullen worden.

Lastig

Ze kreeg er De Reünie voor terug. “Het is heel erg lastig om te doen, vind ik, omdat je iedereen aan bod wil laten komen en uit de verf wil laten komen. Tegelijkertijd heb je een heel strak script, en het moet ook weer niet oeverloos laten duren: na 1,5 of 2 uur is de energie er wel uit.

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen