Anita Witzier over haar grootste verdriet

Anita Witzier heeft twee kinderen, zoon Bram (26) en dochter Julia (21). Hoewel ze verschrikkelijk veel van hen houdt, zijn ze tegelijkertijd onderdeel van haar grootste verdriet. Dat vertelt de presentatrice tegen het Noord-Hollands Dagblad.

Tekort

Op de vraag ‘Wat is je grootste verdriet’ antwoordde ze namelijk: ,,Dat ik mijn kinderen niet in een gewoon gezin kon laten opgroeien.” Daarmee bedoelt Anita het feit dat zij en de vader van de kinderen jaren geleden zijn gescheiden. De kinderen waren destijds negen en vier jaar oud. ,,Daarmee heb ik ze tekort gedaan, denk ik. De ene week woonden ze bij hem, de andere week bij mij.”

In het begin ging deze verdeling goed, maar op een gegeven moment ging het toch mis. ,,Daarom zijn ze uiteindelijk toch weer bij mij in huis gekomen.”
Gelukkig gaat het goed met Bram en Julia. ,,Ze wonen allebei in Amsterdam, waar ze studeren. Gelukkig komen ze regelmatig naar huis of ga ik naar Amsterdam. Het is heel fijn dat we nu een stabiel thuisfront kunnen bieden, maar ik heb er nog altijd verdriet van dat het in hun kindertijd niet is gelukt.

Trouwen

Zestien jaar geleden vond Anita opnieuw het liefdesgeluk bij Michel Nillesen. In 2014 trouwden ze met elkaar. Het is voor Anita haar derde huwelijk.