Anita Witzier wil facelift ondergaan: ‘Ik baal als ik in de spiegel kijk’

Anita Witzier kijk liever niet in de spiegel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een facelift ondergaan is al lang niet meer ongewoon. Veel bekende en onbekende Nederlanders zweren erbij en ook Anita Witzier denkt erover om onder het mes te gaan. ,,Ik baal als ik in de spiegel kijk.”

Anita Witzier mag over een week alweer zestig kaarsjes uitblazen. En hoewel ze het helemaal niet erg vindt om ouder te worden, zou ze wel graag wat aan haarzelf willen veranderen.

‘Het resultaat is fantastisch’

,,Ik was dit jaar eigenlijk van plan een facelift te nemen”, aldus Anita in weekblad Weekend. ,,Op slechte dagen zie ik de tekenen van het ouder worden net iets te goed, zoals die groef tussen mijn ogen. Ook ben ik helemaal klaar met al die plooien en vouwen, de weifelende kaaklijn het grauwe en slappe van mijn huid.”

De reden dat ze nog niet onder het mes is gegaan, is omdat ze schrok van de plaatjes bij de plastisch chirurg. ,,Doodeng! Maar het resultaat is fantastisch. Misschien ooit”, zo laat ze weten. ,,Enerzijds vind ik het geen probleem om ouder te worden; het hoort er immers bij. Maar soms denk ik: verschrikkelijk! Dan baal ik van wat ik in de spiegel zie.”

Tags

ANITA WITZIERFACELIFT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck