Anna Nooshin houdt van make-up loos

Anna Nooshin
Door: DitjesDatjes
16-08-2017

Beauty-icoon, blogster, schrijfster en tv-persoonlijkheid Anna Nooshin (30) is bekend als mode en lifestyle-deskundige van RTL Boulevard. Aan Grazia vertelt ze dat ze ooit haar eigen make-up label wil hebben. En toch vindt ze vrouwen zonder make-up veel mooier.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Perzische schoonheid komt heel zelfverzekerd over, maar is regelmatig onzeker. “Ik heb onzekere momenten maar ik blijf niet hangen in shit. Vroeger vergeleek ik mezelf vaak met andere meisjes. Toen had ik momenten waarop ik dacht: ik ben niet mooi genoeg.” Tijdens het schrijven van haar boek komt daar verandering in. “Weet je, je hebt twee armen, twee benen, je vingers doen het. Je kunt zien en horen. Dat is een blessing, wees blij.”

Vluchten uit Iran

Ook op plastische chirurgie heeft Anna Nooshin niks tegen. Ze heeft niks laten doen maar sluit niet uit dat ze in de toekomst gebruik gaat maken van fillers. Anna, die op haar zevende samen met ouders en zusje vanuit Iran naar Nederland vluchtte, is binnenkort ook te zien als presentatrice van RTL’s Holland Next Top Model, waar ze het stokje van Anouk Smulders overneemt.

 

Meer DenD