Anna Nooshin is smoorverliefd!

Door: Sinem Toprak
30-10-2018

Lang heeft het niet geduurd, maar Anne Nooshin (31) is weer verliefd! Zij en haar nieuwe liefde zijn zo gek op elkaar dat ze een liefdestatoeage laten zetten in New York. Maar wie is de gelukkige?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De verliefde Anna en haar vriend Nassim Zeta proberen hun liefde voor hun zelf te houden, maar ze kunnen er niet omheen. Samen zijn ze naar New York geweest en hebben daar een tatoeage laten zetten. Anna heeft het nog niet bevestigd, haar tatoeëerder is haar voor! Op Instagram deelde hij een foto van Anna en Nassim die een tatoeage hebben gezet van elkaars initialen. Zij heeft de letters ‘NZ’ en hij de letters ‘AN’ laten tatoeëren.

Uit elkaar

Anna had 13 jaar lang een relatie met Danny Roumimper en zette daar eind juli een punt achter. Danny is net zoals Anna een vlogger.

Duidelijk was dat Anna en Danny op een vredige manier uit elkaar zijn gegaan. Dit maakte Anna duidelijk met een uitleg op Instagram. Ook Danny laat weten hoe hij erover denkt: ,,Jouw liefde was een geschenk. Ik heb mega veel respect voor jou en ik gun je de wereld. Je hebt een speciaal plekje in mijn hart maar voor nu gescheiden hier onze wegen.”

View this post on Instagram

💕liefde💕

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

View this post on Instagram

A N @sirzeta #jonboytattoo @moxytimessquare

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

 

 

 

 

Meer DenD