Anna Nooshin reageert op afkappen interview De Telegraaf

Anna Nooshin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Influencer Anna Nooshin die afgelopen vrijdag in de media was, heeft op haar Instagram toch gereageerd op alle onrust. Tijdens het openingsfeest van Inluencer Experience werd namelijk zichtbaar dat bezoekers moeilijk de anderhalve meter konden waarborgen. Toen De Telegraaf vroeg naar de RIVM-richtlijnen kapte Anna Nooshin het gesprek direct af.

‘Hier gaan we het niet over hebben’

Influencer Experience is een initiatief van Anna Nooshin, waar bezoekers op ‘creatieve wijze geïnspireerd kunnen worden.’ Anna laat dan ook duidelijk merken geen ‘negatieve sfeer’ rondom haar openingsfeest en idee te tolereren. Wanneer een journalist van De Telegraaf vraagt naar de RIVM-richtlijnen vertelt Anna direct: ,,Hier gaan we het niet over hebben.”

Negatieve toon

Op haar Instagram doet Anna wel verhaal: ,,Naar aanleiding van de commotie rondom de media-artikelen van vandaag. Ik koos er bewust voor de vraag niet te beantwoorden. Niet omdat deze niet te beantwoorden was, maar omdat dit niet de insteek was van het interview en ik daardoor totaal werd overrompeld door de negatieve toon.”

Niet de juiste intenties

Anna vervolgt met het gevoel te hebben, dat de intenties van de vraag verkeerd waren: ,,Ik beantwoord altijd met liefde alle vragen die met goede intentie worden gesteld. Hierbij kreeg ik dit gevoel echter niet. Het voelde als sensatie zoeken en daar wilde ik graag van wegblijven.”
Ook maakt de influencer duidelijk dat er wel maatregelen getroffen zijn in het museum: ,, (…) Ik zou het ontzettend jammer vinden als nu de gedachte heerst dat wij geen maatregelen treffen, juist ook omdat dit in schril contrast staat met alle maatregelen die wij wel hebben getroffen in het museum.”

Tags

ANNA NOOSHINDE TELEGRAAFTELEGRAAF

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck