Anna Nooshin vindt zichzelf geschikt voor Songfestival

Anna Nooshin is niet vies van een beetje zelfpromotie. Dat werd gisteravond in RTL Boulevard duidelijk. De vlogster zei namelijk dat zij zichzelf geschikt vindt als presentatrice van het Eurovisie Songfestival. Maar ook zou ze genoegen nemen als ‘puntenmeisje’. En dat terwijl de eerste live-show die ze presenteerde, de finale van Hollands Next Top Model, niet echt vlekkeloos verliep.

Kritiek

Ze kwam niet goed uit haar woorden, zei minstens drie keer dat ze enorm zenuwachtig was en keek soms angstig uit haar ogen: Anna Nooshin had het moeilijk tijdens het presenteren van de finale van HNTM. Dat is ook niet zo gek, want eigenlijk is Anna modevlogster. Ondanks de lading kritiek die ze vorig jaar oktober kreeg, stelt ze zichzelf nu kandidaat als presentatrice van het Eurovisie Songfestival dat in 2020 in Nederland plaatsvindt.

Engels

In RTL Boulevard zei Anna: ,,Weet je wat ik dus laatst dacht? Dat vond ik dus ook een hele ambitieuze gedachte, maar ik dacht: hoe fantastisch als ik nu al een soort van ga dromen en hopen dat je zo’n Songfestival mag presenteren?” Haar medepresentator Sander Lantinga vond het een uitstekend idee: ,,Dat zie ik jou dan wel weer doen, want jij spreekt goed Engels, toch?” Waarop Anna antwoordde: ,,Ik spreek heel goed Engels, al zeg ik het zelf. Het lijkt me gewoon echt… Zo veel mensen die kijken lijkt me het allerengste op dit moment in mijn carrière, maar wel echt wel iets op mijn lijstje van dingen die ik zou willen doen.” Het liefst presenteert Anna het muziekfestijn samen met vlogger Nikki de Jager.

Waarschijnlijk wordt Anna teleurgesteld, want Jan Smit, die al jaren het commentaar levert tijdens het EVSF ziet het ook zitten het festijn te presenteren. Daarnaast zijn de namen Dionne Stax, Chantal Janzen en Eva Jinek genoemd. Zij hebben stuk voor stuk heel wat meer presentatie-ervaring dan Anna.