Anna Nooshin woest op ‘liegende media’

Anna Nooshin
Door: Charlotte Wijnen
26-07-2021

Anna Nooshin is woest na de geruchten die verschenen op verschillende media. Ze zou namelijk in één dag 47.000 volgers hebben gekocht op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Liegende media ontmaskeren’

Anna Nooshin lag flink onder vuur nadat Youtuber Yvonne Coldeweijer haar ontmaskerde op Instagram. Ze kwam met de bizarre onthulling dat Anna haar volgers koopt, tot grote woede van Anna zelf.

Ze beschuldigt de media van liegen. ,,Ik bemoei me met mijn eigen zaken, focus me op het positieve, wetende dag ik genoeg bewijs heb om de liegende media te ontmaskeren. Maar ik leun achterover en laat karma zijn ding doen. Ik bedacht me dat mijn eigen weg gaan en hard werken altijd de beste optie is”, schrijft Anna in haar Instagram Stories.

LEES OOK:

Maxime Meiland noemt Anna Nooshin ‘fake’

Maxime haalde uit naar Anna

Maxime Meiland haalde onlangs ook uit naar Anna. Martien Meiland schreef in zijn autobiografie over ‘neppe BN’ers’, en Maxime noemde meteen Anna haar naam. ,,Ik had een keer een interview met Anna Nooshin. Hele leuke meid, maar ze appte meteen: ‘Ik hou van je!’ En dan denk ik: meid, dat hoeft ook weer niet”, aldus Maxime.

Maar Anna maakt duidelijk dat de kritiek haar niets doet. ,,Het is maandag, een nieuwe week met verse energie. Laat ze allemaal maar kletsen, zolang je je eigen waarheid kent.”

Meer DenD