Anne Lok hoopt op rust na Pechtold-affaire

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De ex-geliefde van Alexander Pechtold, Anne Lok, hoopt dat de roerige periode die volgde op de onthulling van de affaire achter haar ligt. De Meppelse hoopt dat de rust terugkeert in haar leven.

Karaktermoord

In de Leeuwarder Courant wil ze nog één keer haar verhaal doen, en hoopt de affaire en alle commotie daaromheen af te sluiten. ,,Er is veel en veel meer dan Alexander”, zegt ze in het interview met de krant. ,,Ik wil geen wraak en hoef geen rehabilitatie. Ik wil rust. Vooral voor mijn kinderen.”

Sinds afgelopen juni de affaire tussen Anne en de fractievoorzitter van D66 aan het licht kwam, staat haar leven op z’n kop. Net zoals Pechtold heeft ook Anne afscheid genomen van de politieke partij. Ook is ze tijdelijk een andere richting ingeslagen met haar werk door alle media-aandacht én is haar gezinssituatie drastisch veranderd sinds Pechtold haar leven binnenkwam. Ze is namelijk gescheiden van de vader van minstens drie van haar kinderen, kreeg vervolgens een tweeling die zowel van haar ex-man als van Pechtold kunnen zijn, en momenteel is ze zwanger van de zesde. Die ook van Pechtold kan zijn.

Depressief

,,Dat ik in bepaalde media en in politiek Den Haag ben neergezet als labiel persoon doet zeer. Het is niet de Anne die ik ben. Er is karaktermoord op mij gepleegd”, zegt Anne. ,,De politicus Pechtold twittert over zijn zorgen over kinderen met depressieve moeders maar tegelijkertijd laat hij mij en de kinderen keihard vallen.”

Tags

AFFAIREALEXANDER PECHTOLDANNE LOKBAAND66JUFKINDERENMEPPELSCHOOLZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck