Anouk en Edwin Smulders hebben tóch geen open relatie

Geen open relatie voor Anouk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Eerder deze week is Anouk Smulders zoenend gespot met een andere man dan haar man Edwin Smulders. Er gingen geruchten rond over dat de twee waarschijnlijk een open relatie zouden hebben. Maar Juicechannel laat weten dat het stel tóch geen open relatie heeft.

Juicechannel bracht in de eerste instantie ook al het nieuws dat Anouk en Edwin Smulders er niet vies van zijn om met andere te gaan. “Voor het weekend hadden we het nog even kort over Edwin Smulders en dat hij er ook wel van houdt om te snoepen van andere vrouwen, maar ook zijn vrouw Anouk Smulders is daar dus niet vies van. Wij werden vrijdag getipt door een volger die aangaf dat Edwin het ook gezellig heeft met andere vrouwen (…) We kregen dus ook een verhaal binnen over Anouk Smulders. Zij zou volgens onze bron namelijk laatst op een privé feestje hebben staan zoenen met een andere man.”

Open relatie

Juicechannel dacht eerst dat ze misschien een open relatie zouden hebben: “Nu zijn open relaties anno 2022 erg populair en vooral de BN’ers experimenteren er graag mee, dus de kans is aanwezig dat Anouk Smulders en Edwin afspraken met elkaar hebben. Maar het kan natuurlijk ook nog altijd zo zijn dat ze dit niet van elkaar weten, juicy.”

Ordinair vreemdgaan

Inmiddels heeft het kanaal een update gegeven over de situatie: “Ze hebben geen open relatie en experimenteren daar ook niet mee. Ze gaan gewoon allebei ordinair vreemd en als een van de twee een vermoeden heeft wordt dat met de volle honderd procent door de ander ontkent.” 

Anouk en Edwin hebben tot nu toe nog niet gereageerd op de geruchten.

Tags

ANOUK SMULDERSEDWIN SMULDERSOPEN RELATIEVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck