Anouk ‘gevangen’ in weelde

Door: DitjesenDatjes
23-04-2020

Anouk zit al weken vast in een hotel in Marokko omdat ze niet meer naar huis kan vliegen door het coronavirus. Ze moet haar kinderen, familie en huis missen, maar gelukkig zit ze er niet geheel oncomfortabel bij.

Behoorlijk prijskaartje

De zangeres verblijft in het hotel El Fenn, dat van een Nederlandse eigenaar is. Er zijn in totaal drie zwembaden, er is een bibliotheek en er zijn open haarden waar je heerlijk kan wegkruipen met een boek. Daarnaast is er een privé-bioscoop en is er een prachtige tuin aangelegd. Uiteraard kan al die luxe er niet voor zorgen dat Anouk haar kinderen niet mist, maar het verblijf in het hotel is ieder geval aangenaam!

De vraag is of Anouk op dit moment gratis in het hotel verblijft of dat er toch een prijskaartje aanzit. En dat prijskaartje is nogal fors. Gasten betalen voor de goedkoopste kamer 380 euro. Die is ruim veertig vierkante meter groot, heeft een eigen badkamer en een airconditioning.

‘Te veel wijn’

Anouk houdt haar volgers op de hoogte van haar verblijf. Vanochtend postte ze ook een video waarin ze vertelt hoe het met haar gaat en ze blijkt erg te genieten van alle weelde. Ze heeft namelijk te veel wijn gedronken omdat ze het nieuws van dinsdagavond wilde verwerken. Alle festivals en haar optredens zijn namelijk afgezegd door de maatregelen rondom het tegengaan van de verspreiding van het corona-virus.

Meer DenD