Anouk over coronascheidingen: ‘Je komt elkaar tegen’

Door: Jessie Baltus
02-04-2020

Zangeres Anouk postte op haar Instagram een nieuw lied over ‘uit elkaar gaan’. De zangeres heeft zes kinderen bij vier mannen. Ze zingt over hoe deze tijd van #blijfthuis kan bijdragen aan het besef of je partner wel goed bij je past.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Met elkaar opgescheept

In de video op haar Instagram is te zien hoe Anouk op haar slaapkamer in Marokko nadenkt over de coronacrisis. Ze zegt dat er nog wel eens veel scheidingen zouden kunnen voortkomen uit deze crisis. Mensen zitten namelijk dicht op elkaar en zitten de hele dag met elkaars energie opgescheept, laat ze in haar video weten. Ze zou dit echter ook als een goede ontwikkeling zien, omdat mensen er zo achter kunnen komen dat ze niet voor elkaar gemaakt zijn. ,,Je komt elkaar tegen,” zegt de zangeres volgens het AD. ,,Toen dacht ik: dát is een leuk liedje.’’ In ‘Deena & Jim’ zingt ze over koppels die hun relatie zien stranden in de coronacrisis.

Zes kids bij vier mannen

Zelf zou Anouk ook een aantal keer hebben meegemaakt dat een relatie toch niet was wat ze dacht. Tot 1998 was ze kort getrouwd met manager Edwin Jansen. In haar tweede huwelijk (2004-2008) kreeg ze drie kinderen, dit was met Remon Stotijn. Later kreeg ze een zoon met rapper Unorthadox en een zoon met een basketballer. Daarna leerde ze Dominique kennen, naar verluidt haar grote liefde, met wie ze een dochter kreeg.

,,Domkoppen”

Anouk benadrukt het positieve in de realisatie dat je niet goed bij elkaar past. ,,Iets liet hen op een geheime manier zien dat ze zonder deze liefde vrij zouden zijn’’, zingt ze in haar nieuwe nummer. ,,Vrij van de leugens, vrij van de groeiende pijn. Vrij van de domkoppen die ze zijn geworden, doordat ze de woede toelieten tot die ging groeien. En nu verlichten ze hun zware harten,’’ zingt ze verder volgens AD.

Meer DenD