Anthony Hopkins in opvolger van zijn film The Father

Door: DitjesDatjes
12-10-2021

Na zijn Oscarwinnende rol in de film The Father is Anthony Hopkins ook te zien in het volgende project van regisseur Florian Zeller, The Son. Zeller maakte maandag bekend dat de opnames van The Son al afgerond zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In The Father speelt Hopkins een man die lijdt aan dementie. De film is gebaseerd op het tevens door Zeller geschreven gelijknamige toneelstuk dat in 2012 in première ging in Parijs en daarna in nog ruim veertig landen te zien was. Na The Father schreef Zeller in dezelfde serie toneelstukken The Mother en The Son, dat nu dus verfilmd wordt.

“Na onze samenwerking voor The Father, kon ik geen nieuwe film maken zonder Anthony”, liet Zeller maandag in een statement weten. “Hij was de eerste die het script van The Son las, want een van de personages is speciaal voor hem geschreven. Dat hij ons heeft geholpen dit nieuwe verhaal te vertellen was een eer, een zegen en erg emotioneel.”

In de verfilming van The Son hebben ook Hugh Jackman, Laura Dern en Vanessa Kirby grote rollen. Jackman en Kirby spelen een stel dat net een baby verwelkomd heeft als zijn ex-vrouw (Dern) opeens op de stoep staat met hun tienerzoon, gespeeld door de relatief onbekende Zen McGrath. Welke rol Hopkins speelt is nog niet bekend.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD