Archie begint te vragen naar zijn opa: ‘Harry heeft spijt’

Archie heeft vragen over zijn opa
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Archie, het vierjarige zoontje van prins Harry en Meghan Markle, is naar verluidt begonnen met vragen over zijn grootvader koning Charles. Het heeft Harry doen beseffen dat hij misschien niet de juiste keuze heeft gemaakt om naar Californië te verhuizen…

Archie is inmiddels vier jaar oud en begint door te krijgen dat hij zijn opa niet vaak ziet. Harry zou daardoor steeds meer spijt krijgen dat hij zijn kinderen ver weg van de rest van de familie heeft gehouden.

‘Harry heeft spijt’

Ook ziet Harry dat Charles wel een hechte band heeft met de kinderen van William en Kate: George, Charlotte en Louis. Zij waren, in tegenstelling tot Archie en Lilibet, wél bij de kroning van hun grootvader. ,,Harry heeft ontzettend veel spijt dat Archie en Lilibet één van de belangrijkste dagen uit het leven van hun grootvader hebben gemist”, vertelt de insider aan New Idea. ,,William’s kinderen zullen voor altijd in de geschiedenisboeken staan, en zijn kinderen zullen geen vermelding krijgen.”

Twijfels

De insider vertelt dat het evenement, dat Harry in zijn eentje bijwoonde, de prins deed twijfelen aan zijn beslissing om naar Californië te verhuizen en zulke vernietigende verhalen over zijn familie te delen.

Vragen

Harry en Archie zouden af en toe met Charles via FaceTime praten, maar toen Archie zijn grootvader op de dag van de kroning op televisie op een kroon zag zitten, begon hij vragen te stellen. ,,Er is voor zo’n jong kind niets indrukwekkender dan dat te zien”, voegt de bron toe.

Tags

PRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck