Arie wilt VI-Mannen alle hoeken van de studio laten zien

Door: Molly Baas
22-05-2018

Arie Boomsma heeft soms zin om de schedels van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in tweeën te hakken. Dat heeft hij gezegd in het programma ‘Spotlight’ op Youtube. Zij laten Arie een video zien waarop Johan Derksen Arie bekritiseerd op zijn oude programma ‘Uit de Kast’.

Die jongens klappen

,,Soms denk ik natuurlijk ook gewoon: je moet er heen en die jongens klappen, weet je wel. Dat is mijn eerste gedachte weleens, hoor,” Zegt Arie na het zien van de beelden.

Johan Derksen roept maar wat, aldus Arie. Hij kookt soms van woede als hij terugkijkt naar wat de presentatoren zeggen. ,,Dan heb ik echt wel zin om een paar schedels te klieven soms.”

Arie is zeker: ,,Ik zou heel graag live met die jongens in debat gaan en ze alle hoeken van de studio laten zien.”

Zwakke tv-makers

,,Als je zo’n man in het echt tegenkomt is het altijd: ‘Ja ja ja, ging een beetje te ver, dat moet je begrijpen.’ Dan zijn ze een beetje bangig. Ze zullen nooit iets zeggen in dat programma waar hun doelgroep het niet mee eens is. Ze pakken liever homo’s, transgenders, Sylvana Simons, weet je wel. Mensen die toch al veel klappen krijgen, daar pissen zij graag overheen. Ik vind het heel zwakke tv-makers.

Meer DenD