Aristocats krijgt live-action remake

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Disney heeft bevestigd dat de tekenfilm The Aristocats een live-action remake krijgt. Hiermee voegt de film zich in het rijtje van onder andere Dumbo en de Lion King.

Disney heeft het bevestigd: De tekenfilm The Aristocats krijgt een live-action remake. Daarmee mag de Disneyklassieker zich in het rijtje scharen van onder andere Dumbo, Aladdin en de Lion King. The Aristocats dateert uit 1970 en gaat over een aristocratische kattenfamilie die door de kwaadwillende butler wordt ontvoerd. Thomas O’malley, een straatkat, zorgt ervoor de alles weer op zijn pootjes terechtkomt. Het behoort tot de laatste films waarvan het scenario nog door Walt Disney zelf is goedgekeurd. Walt Disney overleed in december 1966.

Onbekend

Of de film het verhaal van de tekenfilm gaat volgen is nog onbekend. Will Gluck en Keith Bunin zijn verantwoordelijk voor het scenario van de film. Gluck was betrokken bij de film Friends with Benefits uit 2011 en Annie uit 2014. Bunin is onder andere betrokken geweest bij de serie In Treatment uit 2009 en de film Onward die in 2020 uitkwam.

Tags

DISNEYFILM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck