Artsen dachten aan blindedarmontsteking bij zwangerschap Monique

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Monique Smit maakte enkele weken geleden op een originele manier bekend zwanger te zijn. Aan het eind van haar nieuwe clip ‘Gebarentaal’ vertelde ze in gebarentaal dat ze in verwachting is! Voor al haar fans kwam het als een grote verrassing. Hoewel de zangeres en haar vriend deze zwangerschap zelf ontdekte met een test, was haar eerste zwangerschap een enorme verrassing.

Mooi moment

Samen met haar vriend Martijn wilde de zangeres heel graag een broertje of zusje voor hun zoontje Noah. ,,Ik voelde me totaal niet zwanger, dus ik wilde aanvankelijk nog geen test doen, bang dat ik teleurgesteld zou worden”, vertelt Monique aan weekblad Story. De zangeres zegt dat het Martijn was die aandrong op een zwangerschapstest. ,,Superspannend, je moet ook maar het geluk hebben dat het je gegeven is. Het was een heel mooi moment.”

Ziekenhuis

Vier jaar eerder ging het er heel anders aan toe. ,,Bij Noah kwamen we er in het ziekenhuis achter dat ik zwanger was. De artsen dachten toen eigenlijk dat ik een blindedarmontsteking had. Ze vroegen nog aan me: Ben je niet in verwacht?. Ik was in de veronderstelling van niet, want de thuistest was negatief.” Nu blijkt dat toen Monique destijds de thuistest deed, ze nog niet lang genoeg zwanger was om de test betrouwbaar te maken.

 

Tags

BEVALLINGKINDMONIQUE SMITZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck