Astrid Joosten afgebrand door boerenprotesten-uitspraak

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Astrid Joosten is vandaag het gesprek van de dag op Twitter. Dit na een uitspraak die de presentatrice op vrijdagavond maakte in de uitzending van Pauw…

‘Astrid deed een Yvonne Jaspers’

,,Wanneer is ze in zo’n verbeten heks veranderd? of was ze dat altijd al maar zag je dat niet zo meteen door haar mooie smoeltje” of ,,Verbijsterend zoals ze vanavond op vele manieren de plank missloeg #AstridJoosten deed een #YvonneJaspers” zijn tweets die over Astrid Joosten worden geschreven na haar boerenprotesten-uitspraken van vrijdagavond.

De 61-jarige was te gast bij Pauw om over haar favoriete tv-fragmenten te praten. Over het interview met prins Harry en de home make-overs slaat ze de plank niet mis. De kijkers vallen over het commentaar die zij heeft over de Nederlandse boeren.

Geen team-boer

De uitzending begint met een fragment over de boerenprotesten. ,,Ik vind dat de boeren zich er niet sympathieker op hebben gemaakt, op bepaalde momenten” antwoordt Joosten nadat haar gevraagd wordt of zij aan de kant van de boer staat. ,,Bijna niemand durft er meer wat over te zeggen. Misschien is het zo dat de Rijksoverheid minder strenge maatregelingen wilde, terwijl de Provincie juist strengere voor ogen had en dat daar een verschil van inzicht is waarin de boeren gelijk hebben. Maar uiteindelijk zullen ze er toch aan moeten geloven, zullen ze er toch iets aan moeten doen, net als wij allemaal” aldus Astrid.

Onder vuur

Kijkers zijn boos en geshockeerd door Astrid haar mening. Ze vinden dat de schrijfster geen idee heeft waar ze het nou over heeft en komt compleet onder vuur te staan op sociale media. Vooral op Twitter is ze erg populair op het moment.

,,Duidelijk: met #AstridJoosten winnen we de oorlog niet. Wat een onzinnig, totaal niet relevant & duidelijk nergens van op de hoogte- geraaskal over de problemen van de #boeren. Zeg, als er naar gevraagd wordt, dat je er geen benul van hebt & hou dan je wijselijk je mond” is een van de velen tweets die verspreidt wordt door boze kijkers.

https://twitter.com/irumavotz/status/1187858776814161922

https://twitter.com/irumavotz/status/1187857121028820992

Tags

ASTRID JOOSTENBOERBOERENONDER VUURPAUWTALKSHOWTV-PROGRAMMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck