Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Is Kelly Weekers bereid John híervoor te vergeven?’

Is Keyy bereid om John Ewbank dit alles te vergeven?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Ontvluchten Kelly Weekers en John Ewbank de overspelgeruchten onder de schaduw van wuivende palmbomen? Kelly hoopt dat John op Ibiza transformeert tot een ‘nieuwe’ echtgenoot. Maar Kelly, zijn de meeste dromen niet gewoon bedrog?

Het huwelijk van Kelly Weekers en John Ewbank bleef opmerkelijk kalm te midden van het geruchtencircus rond de vermeende escapades van de liedjesschrijver van Marco Borsato. Toch waren de beschuldigingen niet mals. John, sindsdien omgedoopt tot de hedendaagse Don Juan, zou een ‘mega-cheater’ zijn. Hij mikte vooral op een doelgroep tussen de 17 en 25 jaar. Die meiden bestookte hij met appjes, en hij pingelde een serenade op de piano in een poging om hen nog verder te verleiden, althans volgens de spionnen van Lifeofyvonne.

Emigratie
Niet lang na de sappige onthulling gaven Kelly en John hun goed bewaarde geheim prijs: een emigratie naar Ibiza. Het gezin verliet onlangs Nederland en liet huis, tuin en zelfs hun geliefde alpaca’s achter voor een nieuw leven onder de roddelarme zon. Ondertussen hebben ze zich daar volledig gesetteld. Hun twee dochters paraderen in nette Britse schooluniformen en ondanks een stevige griep bij aankomst, showt Kelly hun tijdelijke luxe villa met zwembad en een adembenemend uitzicht.

Beschuldigingen
Aha, werd daar eindelijk de reden onthuld waarom Kelly geen verdere stappen nam tegen John? Anders zouden tenslotte hun plannen om naar Ibiza te emigreren in duigen vallen. Kelly lijkt maar al te graag te willen te geloven dat Ibiza een soort magisch eiland is waar John plotseling transformeert in een trouwe lobbes.

Klimaat
Ze hoopt wellicht dat het eiland hun huwelijk zal herstellen en dat John, eenmaal in het warme Ibizaanse klimaat, een totaal andere man zal worden. Maar laten we eerlijk zijn, de kans dat Ibiza zo’n verandering teweegbrengt, is net zo groot als de kans dat alpaca’s kunnen vliegen.

Tags

JOHN EWBANKKELLY WEEKERSMARCO BORSATOYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck