Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ,,Is ‘overspelige’ Simon Keizer zó vals?!”

Matthieu weet iets over Simon Keizer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Simon Keizer had geen goed woord over voor Jeroen Rietbergen, de ex van Linda de Mol. ,,Jeroen flirtte met mijn vrouw. Waar ik zelf bij stond!” Nu wordt Simon ervan beschuldigd dat hij zélf stelselmatig vreemdgaat met andere vrouwen. En dít liet Linda weten! 

Het wat zoete imago van Nick & Simon heeft een behoorlijke knauw opgelopen. Aanleiding zijn de geruchten over de buitenechtelijke avonturen van Simon. De Volendamse zanger is al tien jaar samen met zijn Annemarie, maar het woord ‘monogaam’ zou hem volkomen vreemd zijn. Juice-kanalen melden dat Simon de een na de andere minnares verslijt. Is dat nieuws in showbizzland? Misschien niet. Het is wel opvallend. Want het was juist Simon Keizer die vernietigend uithaalde naar Jeroen Rietbergen.

Geen grap
Nadat de bandleider van The Voice was ontmaskerd als ‘seksueel roofdier’, was het Simon die zijn ergernis uitsprak. Simon, die zelf lange tijd aan The Voice verbonden was, vertelde in de talkshow van Beau van Erven Dorens dat Jeroen zelfs zijn echtgenote Annemarie wilde verleiden. ,,Mijn vrouw zei op dag één: ‘Hij versierde mij met jou ernáást’. Maar op een gegeven moment is het geen grap meer, niet meer lollig. Dán moet het ophouden”, aldus Simon tegen Beau.

Dat de zanger er nu van wordt beschuldigd dat óók hij permanent op jacht is naar ander vrouwelijk schoon, is ronduit pikant. Is Simon zó vals dat hij uithaalt naar collega Jeroen in de wetenschap dat hij zelf geen haar beter is? Volgens het juicekanaal dat de geruchten naar buiten bracht heeft Simon in zijn kantoor een heuse ‘mencave’ waar hij dames ontvangt. Linda de Mol kon destijds niet anders dan haar Jeroentje de deur te wijzen. De vraag is of – als de geruchten waar blijken – Annemarie hetzelfde zal doen. De ‘Gooische Matras’ is in elk geval springlevend, zelfs in Volendam.

Miljoenenjacht!
En dat terwijl overspelslachtoffer Linda de Mol ooit beweerde: ,,Wij van het Gooische Matras hebben de naam, maar als BN’er is het een mission impossible om vreemd te gaan. Waar je ook zit: op een bankje in het bos, aan een tafeltje in een achteraf-restaurantje, op de achterbank van een auto; er loopt altijd wel iemand met een telefoontje met videofunctie, die denkt een paar honderd euro te kunnen vangen met wat compromitterende beelden.” Een paar honderd euro, Linda? Met zoveel overspelige BN’ers wordt dat eerder een Miljoenenjacht!

Lees ook: ,,Wéér BN’er in oude cel Frank Masmeijer?”

Tags

ANNEMARIEBEAUJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLNICK & SIMONSIMON KEIZERTHE VOICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck