Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Hierom vreest Linda ‘voice’ van Vrouwe Justitia!’ 

Linda in het nauw door veroordeling man Jeroen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Stand by your man. Linda de Mol bleek er een kei in, net als Leontine Ruiters. Zó overschaduwt Vrouwe Justitia nu hun liefdesleven!

Wederom heeft Linda de Mol spannende weken achter de rug. Natuurlijk had ze gehoopt op seponering van de zedenzaak ‘Jeroen Rietbergen | The Voice’. In plaats daarvan ging het Openbaar Ministerie (OM) over tot vervolging van dirty Jeroentje. De uitgeblazen musicus sprak van een ‘zware klap’. Van de weeromstuit zou Linda zijn advocaat hebben gecanceld, zo beweert een juicekanaal. 

Lijdensweg
En dan moet de grootste lijdensweg nog komen: de rechtszaak. Het OM liet weten dat het tijdens een openbare zitting zal toelichten wat het ondersteunend bewijs in de zaak is, en waarom. Dat kan gaan om letsel of de emotionele staat van het slachtoffer kort na het voorval.

Geschokt
De heftigheid van de zaak plaatst Linda in een netelig parket. Uit de verbaasde en geschokte reactie van Jeroen blijkt wel dat hij erop had gegokt dat e.e.a. inmiddels met een sisser was afgelopen. In dat geval had niet zo heel veel meer een liefdesdoorstart met Linda in de weg hoeven staan. Hun tripjes naar Chili en Parijs zou Linda met terugwerkende kracht kunnen goedpraten. 

Scenario
De komende periode zal uitwijzen welke invloed de rechtszaak zal hebben. Grote kans dat Linda haar beslissing – should I stay or should I go? – van de uitspraak zal laten afhangen. Datzelfde scenario zou ook weleens op kunnen gaan voor Leontine Ruiters.

Stormen
In zijn podcast Strikt Privé zei Evert Santegoeds een verzoening tussen Leontine en Marco Borsato niet uit te sluiten: ,,Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan, maar dan hangt het wel een beetje af van de afloop van die hele zaak die nu nog loopt tegen Marco en waar we binnen nu en een maand of twee wel duidelijkheid over hopen te krijgen.” Leontine en Linda zullen, net als de verdachten én slachtoffers, moeten wachten op the voice van Vrouwe Justitia. 

Tags

JEROEN RIETBERGENLEONTINE RUITERSLINDA DE MOLMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck