Baby Waylon lijkt op vader!

Door: Molly Baas
27-08-2018

De baby van Waylon en Bibi Breijman is misschien nog niet geboren, maar vertoont nu al trekjes van de zanger. Vriendin Bibi postte een foto op Instagram met een koptelefoon op haar buik, zodat haar kindje kan genieten van wat muziek. Muzikaal aangelegd, dat wordt de baby sowieso met de twee zingende ouders!

Burn-out

Bibi is een Youtubster. Zij en Waylon zijn een halfjaar samen en leerden elkaar kennen bij het programma It Takes Two. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar uiteindelijk vloog de vonk toch over. Helaas ging het al snel mis met Bibi: het vloggen werd haar teveel. Ze kreeg burn-outverschijnselen en gaf huilend voor de camera toe dat ‘ze de weg kwijt is’. Waylon heeft het altijd voor zijn vriendin opgenomen, als anderen lachend spraken over de burn-out.

Het is niet bekend wat het geslacht is of wanneer de baby uitgerekend is. Bibi wordt voor het eerst moeder, maar Waylon is al vader. Hij heeft al een 15-jarige zoon. Waylon heeft jarenlang geen contact gehad met zijn zoon Dylan. De zanger kon niet voor hem zorgen wegens zijn drugsverslaving, maar sinds een aantal jaar zien vader en zoon elkaar weer.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen