Waylon en Bibi Breijman in blijde verwachting

Door: DitjesDatjes
30-04-2018

Zanger Waylon en Bibi Breijman verwachten hun eerste kindje. Dat maakte de 26-jarige vlogster maandagavond bekend in een video op YouTube.

“Er is gewoon iets heel erg onverwachts leuks gebeurd in mijn leven. Ik ben heel erg blij en gelukkig. Ik krijg een baby”, aldus een dolgelukkige Bibi. “Ik vind het echt heel eng om uit te spreken omdat ik het al die maanden al geheim moest houden.”

Breijman is erg misselijk geweest. Ze is zelf daarvoor zelfs naar het ziekenhuis geweest. Door het ziekenhuisbezoek was Bibi bang dat het nieuws van haar zwangerschap zou uitlekken. Vandaar dat ze het nu in een vlog bekendmaakt. “Ik wilde het zelf vertellen.”

Burn-out

De video waarin Bibi haar zwangerschap wereldkundig maakt, is haar eerste vlog in een paar maanden tijd. Begin dit jaar liet Breijman weten overspannen te zijn en tijdelijk te stoppen met vloggen. Maar de winnares van It Takes 2 voelt zich weer stukken beter, want ze pakt het vloggen weer op. Ze besluit namelijk met de boodschap dat ze haar volgers ‘van de week’ weer ziet in een nieuwe vlog.

Waylon en Bibi kennen elkaar van het tweede seizoen van It Takes 2, maar de vonk sloeg pas eind vorig jaar over in de aanloop naar Waylons concertreeks Top 1000 Allertijden in Ahoy. Waylon bereidt zich momenteel in Lissabon voor op het Eurovisiesongfestival, waar ook Bibi is.

Zoon

Bibi wordt voor het eerst moeder, maar Waylon is al vader. Hij heeft al een 15-jarige zoon. Waylon heeft jarenlang geen contact gehad met zijn zoon Dylan. De zanger kon niet voor hem zorgen wegens zijn drugsverslaving, maar sinds een aantal jaar zien vader en zoon elkaar weer.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen