Babygeluk: Boer zoekt Vrouw-stel Jos en Amy kregen Franse dochter

BZV baby
Door: Lola van Leeuwen
13-05-2021

Het verliefde Boer zoekt Vrouw-koppel Jos en Amy, die deelnamen aan seizoen zeven van het razend populaire KRO-NCRV programma, zijn trotste ouders geworden van hun dochtertje genaamd Sophie Esther.

„Het is heel bijzonder”, zegt Jos op de website van Boer zoekt Vrouw. „Je weet dat het komt, maar het moment dat je haar in je armen hebt… Je leven verandert direct.” aldus de trotse papa.

Ziekenhuisbevalling

Het was een normale bevalling, buiten corona. ,,In Frankrijk moet je verplicht in het ziekenhuis bevallen, tenzij het echt niet anders kan.” vertelt Jos. ,,Aangezien je geen kraamhulp hebt thuis, moet je minimaal drie dagen in het ziekenhuis blijven,” weet hij. ,,Maar door de coronaregels moest ik of in het ziekenhuis blijven, of direct na de bevalling naar huis toe. Maar als ik naar huis ging mocht ik Sophie pas weer zien als Amy ook naar huis mocht. Gelukkig kon ik daar blijven.”

Sophie

Over de naam Sophie is goed nagedacht. ,,We vonden het een hele mooie naam en het is er een die in drie talen goed uitgesproken kan worden, in het Nederlands, maar ook in het Frans of Engels.” laat de boer weten. ,,Sommige Nederlandse namen klinken in het Frans heel gek. Daar wilden we een beetje rekening mee houden. Esther is een vernoeming naar de moeder van Amy.”

91e Boer zoekt Vrouw-baby

Sophie is alweer de 91e Boer zoekt Vrouw-baby. Of Sophie ook melkveehoudster wordt, geeft Jos geen antwoord op. ,,Dat gaan we allemaal ontdekken. Wij verplichten haar niks, eerst maar eens profiteren van het klein zijn. Wat ze later wil gaan doen, mag ze helemaal zelf weten. Maar we hebben al een mooie Boer zoekt vrouw-overall voor Sophie gekregen, dus wie weet!” aldus de kersverse papa.

Meer DenD