Babynieuws! Prinses Beatrice bevallen van eerste kindje

Prinses Beatrice is bevallen|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Beschuit met roze muisjes voor prinses Beatrice en haar echtgenoot Edoardo Mapelli-Mozzi. Het koppel heeft afgelopen weekend hun dochter verwelkomd. Dat meldt het Britse koningshuis vandaag.

Naam nog niet bekendgemaakt

Beatrice is zaterdag bevallen van een dochter. Ze zette het kerngezonde kindje, dat bijna 2,8 kilo weegt, op de wereld in het Chelsea and Westminster ziekenhuis in Londen. De naam van de baby is nog niet bekendgemaakt.

Het is het eerste kindje voor Beatrice. In de zomer van vorig jaar stapte ze in het huwelijksbootje met de Engelse projectontwikkelaar Edoardo Mapelli-Mozzi.

Koningin Elizabeth blij

De kersverse ouders kunnen niet wachten om het meisje voor te stellen aan de vijf-jarige zoon van Edoardo, die hij uit een eerdere relatie kreeg. ,,Het koppel ziet ernaar uit om hun dochter voor te stellen aan haar grote broer Christopher Woolf”, zo meldt het Britse koningshuis.

De ouders van Beatrice, prins Andrew en Sarah Ferguson, en haar oma Elizabeth zijn enorm blij met het nieuws. De familie bedankt alle medewerkers van het ziekenhuis waar Beatrice is bevallen.

BUZZR

Tags

BABYGELUKBABYNIEUWSBEVALLENPRINSES BEATRICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck