Bachelor Paul is geen advocaat: ‘Ontslagen als stagiaire’

Bachelor Paul is helemaal geen advocaat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Paul, een van de twee mannen die in het nieuwe seizoen van De Bachelor op zoek gaan naar de liefde, zou niet eerlijk zijn over zijn carrière. ,,Hij is helemaal geen advocaat.”

Bachelor Paul stelt zich voor als advocaat, maar volgens Yvonne Coldeweijer is hij dat helemaal niet. ,,Shocking”, schrijft ze op haar juicekanaal. ,,Paul is geen advocaat. Hij staat ook niet ingeschreven bij de Orde van Advocaten (zie advocatenregister).”

‘Geen advocaat’

Paul was wel een stagiaire, vertelt een bron aan Coldeweijer. ,,Tijdens de opnames was hij nog advocaat-stagiaire en ik heb van een recruiter begrepen dat ze zo ontevreden over hem waren bij het advocatenkantoor, dat ze zijn contract niet hebben verlengd. Nu is hij bij ABN Amro gaan werken als jurist”, schrijft de bron. ,,Check zijn LinkedIn.”

De Bachelor

In een interview met Grazia vertelde Paul dat zijn deelname aan De Bachelor als grapje begon. ,,Mijn zusje had me opgegeven en ik nam het daarom niet zo serieus. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik niet gekozen zou worden, maar op een gegeven moment kwam toch dat telefoontje. Ze vonden me geschikt”, zei hij. Ook toen vertelde hij over zijn baan. ,,Het was aan de ene kant een enorm compliment dat ze me geschikt vonden, maar meedoen betekende nogal wat. Ik werk als advocaat en had veel zittingen gepland. Als ik een lange tijd weg zou gaan, zou ik mijn cliënten niet kunnen vertegenwoordigen.”

Tags

DE BACHELOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck