Bachelor-Thomas en Merel uit elkaar: ‘Het voelt als een nachtmerrie’

Door: Isabel Kouwenoord
28-06-2022

De Bachelor-winnares Merel Beks en Thomas van der Vlugt zijn officieel uit elkaar, laat Merel weten via Instagram. In een emotionele post laat ze weten dat ‘het voelt als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word’.

,,Ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen want eerlijk gezegd weet ik het ook niet zo goed”, begint Merel haar bericht. Volgens de juicekanalen zou Thomas tijdens de relatie met Merel dingen doen met andere vrouwen. Zo postte Yvonne Coldeweijer vanochtend een video waarop Thomas er lustig op los zoent met een andere dame.

Voorschut gezet

Toch zei hij afgelopen vrijdag bij SLAM! dat de twee nog aan het daten waren. ,,Ik voel me voor schut gezet met alle informatie die ik heb ontvangen, ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam me diep dat ik alles heb geloofd en hem keer op keer geloofde. Ik wilde er nog keihard voor werken”, aldus Merel.

Niet alleen het vreemdgaan was een klap voor Merel, ook de breuk had ze niet zien aankomen. ,,Het kwam voor mij uit het niets en plotseling. Over zoiets praat je. De dag ervoor zei hij nog dat hij zo van me hield en trots op me was.”

‘Ik gun je de wereld’

Thomas heeft inmiddels ook gereageerd op Instagram. Hij laat weten dat hij het heel rot vindt dat het zo is gelopen. ,,Ik ben heel dankbaar voor de afgelopen periode. Ik gun je de wereld.”

Meer DenD