Bakken kritiek op presenteerkwaliteiten Dionne Stax

Door: Tanja Brouwer
10-10-2019

Dionne Stax en Rik van der Westerlaken lieten zich gisteravond van hun beste kant zien. Tenminste, dat was de bedoeling. Helaas lijkt het erop dat veel kijkers niet onder de indruk waren van de presenteerkwaliteiten van Dionne Stax, en aangezien haar naam al vaker in combinatie met het Eurovisie Songfestival is genoemd reageren mensen scherp op haar optreden van gisteravond.

Keurig

Ze zou saai zijn, onervaren en bovenal veel te keurig en braaf. Dionne Stax zou het Gala hebben gepresenteerd precies zoals ze het journaal presenteert. In RTL Boulevard werd gisteravond vlak na het bekendmaken van de winnaars nagepraat over het Gala. ,,Ik vond het wel heel keurig. Ik hoop wel dat het in mei allemaal wat spannender en leuker wordt als ik heel eerlijk ben”, zei televisiecolumnist Angela de Jong. ,,Het was echt weer Televizier-gala, als ik heel eerlijk ben. Het was wel heel braaf, keurig en saai vanavond.

Ook Gordon had een duidelijke mening over Dionne. Hij schreef op Instagram het volgende: ,,,,Wat een heerlijke winnaar op dit pijnlijke gala met dodelijke stiltes, wat een kneuterigheid weer maar dan de verademing met deze heerlijke man en zijn gezin die alles en iedereen even laat zien hoe het moet!”

Op Twitter schreven veel kijkers over Dionne Stax. Niet alleen hadden zij een mening over de presenteerkwaliteiten van de blondine, want ook schrijven ze over de jurk die ze aanhad en haar kapsel.

https://twitter.com/Knipselmedia/status/1182041817535123456

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen