Bakken kritiek voor Isa Hoes na afvallen: ‘Gaat te ver’

Isa valt teveel af
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Isa Hoes heeft bakken met kritiek ontvangen op Instagram. Trots postte ze een foto van haar afgetrainde lijf, en dat kon niet iedereen waarderen. Isa begrijpt de kritiek niet. ,,Hoezo verkeerd voorbeeld?”, reageert ze.

Isa viel in zes weken tijd acht kilo af en deelt vol trots het resultaat met haar volgers op Instagram. Maar naast complimenten, ontvangt Isa ook behoorlijk wat kritiek. Veel mensen vinden dat ze te ver is gegaan met afvallen.

Kritiek

,,Er zijn al zoveel jonge meisjes die zichzelf niet mooi genoeg vinden”, reageert iemand. ,,Ik vind jou altijd zo’n leuk mens, nooit gedacht dat je aan zoiets zou meedoen. Heel jammer hoor Isa, en dat terwijl je zelf een puberdochter hebt.”

Een andere volger is het met de reactie eens. ,,Ik vind je prachtig maar krijg steeds meer moeite met opmerkingen als ‘iedereen is zoals hij is, maatje meer maakt allemaal niet uit’, maar uiteindelijk gaat het toch om de slanke taille en minder kilo’s.”

‘Te dun, niet mooi’

Inmiddels heeft Isa gereageerd op de kritiek. ,,Veel reacties op mijn post van gisteren”, schrijft Isa in Instagram Stories. ,,Heel veel mooie waarvoor dank en fijn dat ik sommigen van jullie inspireer. Ook een paar mensen die er ‘iets’ van vinden. Te dun, niet mooi…”

‘Verkeerd voorbeeld’

Mensen mogen er iets van vinden, vervolgt Isa. ,,Maar, waar ik graag op in wil gaan is dat ik een negatief voorbeeld zou zijn voor vrouwen of jongeren die al onzeker zijn en dat zie ik niet.”

Isa stelt dat ze meer energie wilde hebben en een gezond lijf. ,,Ik heb mezelf uit mijn comfortzone gehaald. Gezien dat ik meer kan dan ik dacht en ook sterker ben dan ik dacht. En dat kan toch geen verkeerd voorbeeld zijn?”

Tags

ISA HOES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck