Bakken kritiek voor Lee Towers: ‘Stop met zingen’

Lee kan eigenlijk niet meer zingen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lee Towers heeft bakken kritiek gekregen op zijn optreden bij Renze Op Zondag, de talkshow van Renze Klamer. Niet alleen kijkers, maar ook de heren van Vandaag Inside vinden dat hij moet stoppen met zingen. ,,Het was zó vals.”

Ter ere van het jubileum van het nummer You’ll Never Walk Alone mocht Lee Towers, wiens echte naam Leen Huijzer is, aan het eind van de uitzending optreden. Op X regent het kritiek: kijkers zijn niet te spreken over de zangkunsten van Leen. ,,Plug die gouden mic voortaan even in een autotune. Jeetje, wat slecht!”, schrijft een kijker op Twitter. En een ander schrijft: ,,Wat VALS die Lee Towers bij Renze.”

‘Stop met zingen’

Ook Johan Derksen heeft zich gestoord aan het optreden van Leen. ,,Ik heb me de hele avond kapot zitten ergeren. Lee zat erbij. Dan denk ik: ik hoop niet dat je het gaat zingen, maar dan doet hij het toch wel”, zegt hij in Vandaag Inside. ,,Hij ging het live zitten doen en werkelijk: het leek nergens op.”

Volgens Johan is het beter als hij gewoon niet meer gaat optreden. ,,Ik mag Leen erg graag, ik meen het goed met hem, maar hij moet het niet meer doen. Het is een wanprestatie en de mensen lachen hem uit erom. Het kan niet meer.”

Denkt niet aan stoppen

Vorig jaar liet Leen nog weten dat hij er niet aan denkt om te stoppen met optreden. ,,Ik heb nooit gedacht aan stoppen, schei uit zeg”, zei hij in gesprek met De Telegraaf. ,,Zingen is mijn adrenaline, mijn lust en mijn leven. Ik wil blijven zingen zolang mijn gezondheid en mijn stem het toelaten. Het is toch fantastisch om op het podium mensen blij te maken?”

DenD wil uw mening weten

Wat vond jij van het optreden van Lee Towers?

Tags

LEE TOWERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck