Barbie doet aangifte tegen voormalig bff

Samantha de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong is woest op haar voormalig beste vriendin Kimberley Bottelier. Kimberly heeft volgens Samantha allemaal onwaarheden verteld aan weekblad Story en is zo boos dat ze zelfs naar de politie is gestapt en aangifte heeft gedaan.

Beschuldigingen

In de tas van Barbie zou een ballon zitten met urine van anderen, dat beweerde Kimberley. Als haar eigen urine werd gecontroleerd op drugsgebruik zou ze niet zelf in een potje plassen maar de urine uit de ballon het potje in gieten. Ook zou de voormalig realityster afgelopen zomer geen miskraam hebben gehad maar een abortus hebben gepleegd en tot slot zou Barbie hebben geprobeerd de man van Kimberley af te pakken en dat terwijl Kimberley zwanger is! Flinke beschuldigingen die volgens Samantha stuk voor stuk niet waar zijn.

Kinderen

,,Ik bewaar in mijn portemonnee de foto van mijn echo. Die is mij zo dierbaar. Dus hoezo abortus. Dit kindje had ik echt willen krijgen”, zegt Samantha nu tegen het weekblad. ,,Ik wil niets met hem”, zegt Barbie over de vriend van Kimberley. ,,Maar dat idee zit in haar hoofd, net als dat ze verzint dat ik altijd een ballon met schone urine in mijn tas heb, om een drugstest te kunnen beïnvloeden. Alsof je in een ballon kunt plassen!” Barbie beweert geen verdovende middelen meer te gebruiken en dus helemaal clean te zijn. Iets wat ze moet zijn voordat ze van Jeugdzorg de voogdij over haar twee kinderen terug krijgt. Ze vertelt dat ze tegenwoordig ook vooral gefocust is op haar kinderen.

Tags

ABORTUSBARBIEECHOKIMBERLEYMISKRAAMSAMANTHA DE JONGVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck