Barbie geeft update over relatiestatus

Samantha de Jong
Door: Eva Steins
02-02-2021

Het jaar 2020 kwam tot een bruut einde voor Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Hoe gaat het na het ‘babydrama’ met het liefdesleven van de realityster?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De relatie van Samantha en Gerrit kwam eind 2020 tot een abrupt einde. Vlak na de geboorte van de kleine van het stel kwam er vervelend nieuws ter wereld: Gerrit bleek niet de biologische vader te zijn van de baby.

Drama

Het resulteerde in een regelrecht drama. Gerrit pakte zijn koffers maar onthulde al gauw dat hij al wist dat hij de biologische vader van Djemino niet kon zijn. Volgens hem was Samantha compleet ontspoord, had ze met jan en alleman het bed gedeeld, was ze weer aan de drugs en verwaarloosde ze de kleine man.

Al gauw kwam Samantha’s kant van het verhaal. Gerrit zou haar meerdere malen zwaar mishandeld hebben, waardoor Samantha uiteindelijk besloot te vluchten. Zij onthulde dat ze de naam van Djemino veranderde in Angelo en hem zelf naar Jeugdzorg bracht. Ook claimde Samantha dondersgoed te weten wie de vader van haar kersverse zoontje was.

Het hele verhaal lees je hier

Relatie

Een rommelige start van het jaar dus. Het is duidelijk dat Gerrit en Samantha niet meer bij elkaar zullen komen, maar hoe zit het verder met Samantha in de liefde?

Op Instagram laat de realityster weten hoe het er nu voorstaat met haar liefdesleven. Eerder maakte ze al duidelijk te weten wie de vader van haar kind is, maar dat zij geen relatie met de man heeft.

,,Hij wil ook zijn verantwoordelijkheid nemen en zal een rol in zijn leven gaan spelen. Ik wil dat Angelo weet wie zijn ouders zijn”, onthulde zij in Story. ,,Maar ik heb geen relatie met deze man. We zijn niet verliefd op elkaar.”

Op Instagram plaatst Samantha een afbeelding waarin zij duidelijkheid geeft over haar huidige relatiestatus. In de foto zijn drie boxjes die kunnen aangekruist worden. Samantha kruiste zelf een betekenisvolle ‘Weet ik veel. Vervloekt ofzo?’ aan.

Meer DenD