Barbie-update: ZO gaat het nu met Samantha de Jong

Samantha de Jong statusupdate
Door: Charlotte Wijnen
24-08-2021

Na een ‘vreemde’ video op haar Instagram, bleef het een lange tijd muisstil rondom Samantha de Jong, ook wel Barbie genoemd. Maar nu is er eindelijk weer iets van haar vernomen. Wat is er gebeurd?

‘Op boevenpad’

Samantha deelde een video op haar Instagram met vermoedelijk haar nieuwe liefde en schreef erbij ‘op boevenpad te gaan’. Wat de realityster daarmee bedoelde is niet duidelijk, maar sindsdien werd er niets meer van haar vernomen.

Op social media werd er al gauw volop gespeculeerd. In de video zou Samantha namelijk ‘niet helemaal helder’ zijn geweest. Vervolgens merkten oplettende volgers op dat enkele dagen erna een ambulance met spoed werd uitgerukt naar de straat waar Samantha in Den Haag woont. Geruchten gingen de ronde dat ze naar het ziekenhuis is gebracht. Of het echt om Samantha ging, is niet bekend.

Hoe gaat het nu?

Insiders melden nu aan Yvonne Coldeweijer dat de telefoon van Samantha gestolen zou zijn en het haar niet meer lukt om in te loggen op haar Instagram. Daarbij zou ze ontkennen dat ze opgenomen was in het ziekenhuis, maar ook voor haar omgeving zou ze een week niet bereikbaar zijn geweest.

Hoe het nu met Samantha gaat? ,,Niet echt denderend. ‘Ken beter’ zegt ze zelf. Gelukkig is er op dit moment dus wel contact”, aldus Yvonne.

Meer DenD