Barbie verandert naam van baby en is ‘spoorloos verdwenen’

Samantha de Jong
Door: Eva Steins
06-01-2021

Een relatiebreuk, de voogdij over alledrie haar kinderen kwijt én knallende ruzie met haar moeder. Het gaat niet goed met Samantha de Jong. Wat leek op stabiel gezinsgeluk na een roerige tijd, is nu ontploft in de groots mogelijke drama. Haar omgeving maakt zich ernstig zorgen: Samantha is spoorloos verdwenen.

Samantha en haar ex Gerrit verwelkomden afgelopen december baby Djemino. Echter kwam er snel vervelend nieuws naar buiten: Gerrit bleek niet de biologische vader van Djemino te zijn. Dit was voor Gerrit geen nieuws, die al tijdens Samantha’s zwangerschap wist dat hij niet de biologische vader van het kindje kon zijn. Toch koos hij ervoor om te blijven en het kind samen met Samantha op te voeden. Maar al gauw barstte de bom…

Breuk

Samantha en Gerrit zetten een punt achter hun relatie en het kersverse gezinnetje viel al gauw uit elkaar. Samantha draaide volgens Gerrit compleet door en liet de baby achter bij haar tante. In Story lucht hij zijn hart.

,,Ik wil Samantha voor geen goud terug. Maar de pijn is groot. Elke keer wanneer ik door mijn huis loop, zie ik die lege kinderkamer. De kamer die ik voor ons kindje had gecreëerd”, vertelt Gerrit openhartig.

Een insider laat weten hoe het gaat met Samantha in deze heftige tijd. De insider onthult dat Samantha de naam van de baby veranderd heeft. ,,Hij heet nu Angelo.”

De verandering van de naam was naar wens van Gerrit. De baby was namelijk vernoemd naar Gerrit’s overleden kleinkind, die ook ‘Djemino’ heette.

Voogdij

Samantha is nu voor de derde keer de voogdij over haar eigen kind kwijt, vertelt de ingewijde. ,,Hij woont inmiddels bij een pleeggezin en Samantha mag hem onder begeleiding bezoeken.”

Maar die bezoekjes blijven uit, want Samantha blijkt spoorloos verdwenen. ,,Ze heeft enorme ruzie met haar moeder gehad”, laat de ingewijde weten. ,,Dat is zo uit de hand gelopen dat vrijwel niemand van haar familie nog contact heeft met Samantha. Niemand weet waar ze is.”

LEES OOK:

Barbie’s ex Gerrit onthult ALLES: ‘Ik zag Djemino elke dag donkerder worden’

Meer DenD